home coaching personalia in de pers contact links
René Wokke in de pers
   
Artikel in dagblad Trouw, "Eerste hulp bij keuzestress"
Wie moeite heeft met het nemen van een besluit, kan zich wenden tot de ’besliscoach’.
Trouw 10 december 2008, auteur Eveline Brandt
Artikel in de Marie Claire, "Coach, je helpdesk voor body & mind"
Wel of niet van baan switchen? Een huis kopen of blijven huren? Investeren in je relatie of een nieuw leven als single beginnen? De Keuze Coach helpt.
Marie Claire september 2008
Interview in dagblad de DAG, "Help ik kan niet kiezen"
Met twijfelstress neem je de slechtste beslissingen. Je keuzemogelijkheden even laten sudderen is veel beter dan er diep over nadenken.
DAG 16 juni 2008, auteur Mensje Melchior
Interview in Kidsweek, "Beslissingscoach"
Stel je voor dat je ouders gaan scheiden en je moet beslissen bij wie van de twee je gaat wonen. Dat is niet gemakkelijk! Het kan zelfs zijn dat je er helemaal niet meer uitkomt. Dan kun je bij René Wokke terecht. René helpt mensen met beslissingen nemen. Hij is namelijk beslissingscoach.
Kidsweek 8 juni 2007,
Interview in Medisch Ondernemen, "Knopen doorhakken of eeuwig twijfelen".
Tussen droom en werkelijkheid staat de beslissing. Doe ik het wel, doe ik het niet? In hun vakgebied weten medici meestal wel de goede diagnose te stellen, darbuiten is het vaak lastiger om het juiste besluit te nemen. Een eerste tip van de deskundige: denk vooral niet te lang na over zaken die je toch niet kunt overzien. Ga eerder iets leuks doen!
Medisch Ondernemen december 2006. Auteur Koosje de Beer
Optreden in het VPRO tv programma "de Staat van Verwarring"
Vanavond staat onze uitzending helemaal in het teken van Kiezen en Stemmen... Op deze speciale avond tijd voor Stemmen: stemmen in je hoofd. [...] Ook praten de mannen met Rene Wokke: de ene beslissingscoach van Nederland. Kiezen. We hebben er elke dag mee te maken. Welke opleiding, welke auto, maar ook: welk toetje en welke hypotheek. En wat moet je doen als je geen keuze kunt maken?
VPRO 22 november 2006
Interview in Intermediair, "Geen Ja, geen Nee".
Koop ik die rode of die bruine bank? Moet ik die andere baan nemen? Heeft onze relatie nog een kans, of kan ik het beter uitmaken? Soms kan het een enorme opgave zijn een knoop door te hakken. Waarom twijfelen we eigenlijk zo?
Intermediair 4 oktober 2006, auteur Roos Kuiper
   

© WTCA 2005 laatst gewijzigd op 13 november 2016